Mortal Engines


Hundratals år efter att en katastrof förstörde civilisationen har mänskligheten anpassat sig och ett nytt sätt att leva har utvecklats. Gigantiska vandrande steampunk-städer rör sig nu över jorden, på jakt efter mindre städer att plundra. Tom Natsworthy (Robert Sheehan) – som kommer från en lägre nivå av den stora rovstaden London – kämpar för sin egen överlevnad efter att han mött den farliga Hester Shaw (Hera Hilmar). Två motsatser, vars vägar aldrig borde ha korsat, bildar en osannolik allians, vars öde det är att förändra framtiden.

Mortal Engines är ett häpnadsväckande, nytt episkt äventyr regisserat av den Oscar-belönade VFX-mästaren Christian Rivers (King Kong). Trefaldigt Oscarbelönade Peter Jackson har skrivit manuset tillsammans med Fran Walsh och Philippa Boyens.