André Rieu – Shall We Dance?


André Rieu Shall We Dance?

Onsdag 16/10 kl 18.00

ölj med till världsstjärnan André Rieus spektakulära årliga sommarkonsert på det vackra medeltida torget i hemstaden Maastricht. Hans 60-mannaorkester med gäster spelar upp till dans tillsammans med 100 dansare. I år är temat Rieus favoritgenre: valsen.

André Rieu är en av världens mest populära musikartister. Tillsammans med sin Johann Strauss Orchestra har han gjort sin unika blandning av klassisk- och valsmusik så framgångsrik att han är i nivå med några av de största pop- och rockartisterna.

Rieu har sålt över 40 miljoner cd- och dvd-skivor och har tilldelats mer än 500 platinumskivor och 270 guldskivor.

Paketpris 365,-. Längd 2:30.
25 % på biljettpris upp till 26 år eller 10 % med scenpass.
Inspelat från Maastricht sommaren 2019.