Jukebox-bio


Nu får du välja film på bio!

Roxy introducerar Jukebox-bio där du med familj och vänner helt fritt får välja film från vår katalog. Filmbolagen håller på alla premiärer tills läget i Europa blir mer normalt, men öppnar upp höstens och vinterns arkiv för er alla att välja mellan.

Gör en mysig helkväll tillsammans med mat och bio.

Vi har ett antal filmer på lager och kan fixa fram fler. Saknar du någon ¬film kan du alltid komma med egna önskemål om andra ¬filmer från det senaste årets biofilmer, så ska vi se vad vi kan göra.

Skriv till oss på baren@roxy.bio om hur många ni blir, minst 8-10 st, vilken dag och hur dags. Ni kan också beställa mat innan så slipper ni komma 40 min före visningen. Biljettpris 110 kr + mat enligt vår meny. Baren är förstås öppen som vanligt.

Vi har öppet onsdag-söndag och vi föreslår att filmerna startar ungefär kl 1430, 1730 eller 2030.
Skulle vi ha filmer i programmet men utan bokningar är det lätt att ta bort dem och sätta in er privata föreställning istället.

Tack för att ni stödjer er lokala biograf!

Hör av er till baren@roxy.bio!

Exempel på filmer

1917 • And then we danced • Artic • Bad boys for life • Birds of preay • Blackkklansman • Bloodshot • Bohemian Rhapsody • Cats • Catwalk • Charter • Cold Case Hammarskjöld • Dark Waters • Death of Stalin • Den 12e mannen • Dolittle • Downton Abbey • Edie • Emma • En del av mitt hjärta • En officer och spion • Flykten från DDR • Framåt • Förfärliga snömannen • Helan & Halvan • Hope Gap • Idol • Invisible man • Jojo Rabbit • Kungen av Atlantis • Lady Macbeth • LasseMajas Detektivbyrå – Tågrånarens hemlighet • Le Mans ’66 • Lighthouse • Min pappa Marianne • Mr Jones • Mysteriet Henri Prick • Mysteriet om Herr Länk • Nothing like a dame • Om det oändliga • Papillion • Parasit • Peanut Butterfly Falcon • Poms • Push • På Chesil Beach • Richard Jewell • Rocketman • Rött kort • Saknaden • Sune: Best man • The Farewell • The Gentlemen • The Good liar • The Invinsible man • Unga kvinnor • Ut och stjäla hästar • Waves