André Rieu’s Magical Maastricht: Together in music


Valsens konung André Rieu är tillbaka på biograferna med en exklusiv konsertfilm. 15-årsjubiléet av hans Maastricht-konserter visas på bio med premiär 21 augusti.

André Rieu’s Magical Maastricht firar 15-årsjubiléet av Andrés fantastiska konserter från hemstaden. Valsernas konung har gjort ett urval ur sina mest spektakulära shower och starka låtar under åren, och kommer att dela med sig av den glada atmosfären från hans ikoniska utomhuskonserter i Maastricht.

Ingen sommar är komplett utan André Rieus förtrollande valser och hans ojämförliga Johann Strauss Orchestra. Musiken samlar människorna, ger hopp och glädje – och vi behöver detta nu mer än någonsin!

Charlotte Hawkins gör en exklusiv intervju med André Rieu från det historiska torget i Maastricht, där han berättar hur livet har förändrats under den globala pandemin och vad det betyder för framtiden. Hur har han hanterat isoleringen som musiker, far och farfar?

Följ med André Rieu, Johann Strauss Orchestra, hans sopraner i världsklass och The Platin Tenors för sommarens mest upplyftande konsertfilm i tryggheten på din lokala bio, tillsammans med dina närmaste.

”Under drygt tjugo år har mitt liv fyllts av arbete, att mitt livs historia är ungefär densamma som min musikaliska – särskilt eftersom min fru Marjorie har varit så starkt involverad från starten. Mitt liv är helt enkelt musik, musik är vad vi alltid sysslar med, och det blir aldrig tråkigt!

Min dröm är att göra klassisk musik tillgänglig för alla. För att uppnå det har jag byggt en egen inspelningsstudio och vi arbetar hårt för att göra nya inspelningar av den klassiska repertoaren.
Jag hoppas att jag får många fler år att göra människor glada med min musik!” – ANDRÉ RIEU

I biljetten ingår vår goda teatertallrik med efterrätt!

Tid: Ca 2:20 inkl. paus
Inspelat från Maastricht, Nederländerna
Medverkande: André Rieu, The Johann Strauss Orchestra