Lindemann Live in Moscow


Rammsteins sångare Till Lindemann och svenske låtskrivaren Peter Tägtgren är projektet LINDEMANN. I mars 2020 gjorde de två konserter i Moskva som du nu kan uppleva på Roxy i juli.

LINDEMANNs konsert i Mosvka var den stora festen före den globala nedstängningen. Innan pandemin slog till i mars 2020 gjorde de två triumfatoriska föreställningar på Moskvas VTP Arena. Konserterna har fångats i denna episka film med perfekt ljud- och bildkvalitet.

LINDEMANNs plattor Skills in Pills (2015) och F & M (2019) fick stor uppmärksamhet och blev stora försäljningsframgångar.

Gruppens första spelning någonsin på svensk mark var vid samma turné som denna konsertfilm. Den 27 februari 2020 spelade man på Annexet i Stockholm. På grund av högt biljettryck fick konserten flyttas från det först tilltänkta Münchenbryggeriet till Annexet.