Supercool


Neil Tobbler (Jake Short) har gått igenom större delen av sitt liv och trånat efter sin stora kärlek Summer (Madison Davenport). När Neil och hans bästa vän Gilbert (Miles J. Harvey) får reda på att Summer ska ha födelsedagsfest, pressar Gilbert Neil att be henne om en inbjudan. Allt går åt skogen och en desperat och förödmjukad Neil önskar att han kunde vara någon annan – en supercool version av sig själv. Nästa dag vaknar han och inser att universum uppfyllt hans önskan. Beväpnad med nytt självförtroende får Neil en inbjudan till Summers fest och ber sin playboygranne Jimmy (Damon Wayans Jr.) att hjälpa honom att få Summer’s uppmärksamhet. När natten börjar snurrar saker snabbt utom kontroll. Neil och Gilbert hamnar oväntat i en serie biljakter, rån och vilda fester. En natt som hårt testar grabbarnas vänskap.

Genre: Komedi
Från 11 år
Speltid: 1.32
Regi: Teppo Airaksinen
I rollerna: Jake Short, Miles J. Harvey, Damon Wayans Jr, Madison Davenport m fl.