The Ice Road


När en diamantgruva kollapsar i norra Kanada fångas en grupp gruvarbetare i rasmassorna. Nu måste Jim Goldenrod (Laurence Fishburne) snabbt hitta långtradarförare med de rätta kvalifikationerna, som kan transportera räddningsutrustning via farliga isvägar över frusna vatten. Ett självmordsuppdrag även för riktigt våghalsiga truckers, men Mike (Liam Neeson) och Tantoo (Amber Midthunder) antar utmaningen. Isen visar sig vara ännu svagare än beräknat, samtidigt som det blir uppenbart att sabotörer försöker se till att uppdraget misslyckas?

För manus och regi står Jonathan Hensleigh, manusförfattaren bakom Die Hard – Hämningslöst och Armageddon

Genre: Action, Thriller
Speltid: 1.49
Regi: Jonathan Hensleigh
I rollerna: Liam Neeson, Laurence Fishburne, Holt McCallany, Amber Midthunder m fl