King Richard


KING RICHARD handlar om Richard Williams, en orädd pappa som bidrog till att uppfostra två av världens mest talangfulla idrottare någonsin, och som kom att förändra tennissporten för alltid. Richard drivs av en tydlig vision av deras framtid, och genom att använda sig av okonventionella metoder har Richard en plan som kommer ta Venus och Serena Williams bort från gatorna i Compton, Kalifornien, till den internationella scenen som legendariska ikoner. KING RICHARD är en rörande film som visar hur familjens styrka, ihärdighet och orubbliga tro kan bidra till att uppnå det omöjliga och påverka världen.

Genre: Drama, Verklighetsbaserad
Från 11 år
Speltid: 2.25
Regi: Reinaldo Marcus Green
I rollerna: Will Smith, Aunjanue Ellis, Saniyya Sidney, Demi Singleton, med Tony Goldwyn och Jon Bernthal