Hopper och jakten på mörkrets hamster


Följ med Hopper i jakten på den försvunna Mörkrets hamster i detta animerade äventyr för hela familjen! Hopper är en korsning av en kyckling och en hare, som när han var liten adopterades av upptäcktsresanden kung Peter. Fast han är erkänt klumpig har Hopper alltid drömt om att bli en stor äventyrare, och när kungen hotas av sin ondsinte bror som vill ta över tronen känner han att det äntligen är dags att utföra hjältedåd. Hopper har alltid skämts för att han ser annorlunda ut, nu lär han sig att det kan vara en tillgång för en hjälte att vara alldeles unik.

Genre: Animerad familjefilm, Barnfilm, Komedi, Äventyr
Från 7 år
Speltid: 1.31
Regi: Ben Stassen, Benjamin Mousquet
I rollerna: Hopper – Tousin ”Tusse” Chiza, Abe – Anis Don Demina, Meg – Ellen Bergström, Kung Peter – Claes Ljungmark, Harold – Magnus Mark m.fl.