COLDPLAY LIVE BROADCAST FROM BUENOS AIRES


Upplev Coldplays spektakulära liveshow Music Of The Spheres i denna satellitsändning från bandets slutsålda konsert i Buenos Aires. Visas exklusivt på bio den 29 oktober.

Konsertshowen har hyllats med strålande recensioner av både fans och kritiker. The Guardian har kallat konserten ”genuinely stunning”. New York Post beskrev den som ”a night for the history books”, och Glasgow Evening Times utnämnde den till ”the greatest show on Earth”.

Coldplay kommer att framföra klassiska hits som Yellow, The Scientist, Fix You, Viva La Vida, A Sky Full Of Stars och My Universe på en enorm arena full av ljus, laser och fyrverkerier. Allt det som kännetecknar Coldplays konserter och gör det till en maffig och känslosam upplevelse.

Denna snyggt filmade konsert regisseras av den BAFTA-vinnande och Grammy-nominerade regissören Paul Dugdale. Music Of The Spheres-turnén har hittills sålt mer än 5,4 miljoner biljetter och fått starka recensioner från både fans och kritiker.

2021 släppte Coldplay sitt nionde studioalbum Music of the Spheres med svenske hitmakaren Max Martin som producent.

Vänligen notera att det i Europa är en eftersändning av konserten för att passa lokala tidszoner.

Speltid 2:30.
Entré 180 kr.
Mat beställer du som vanligt 40 min före visning.