Ghost: Rite here Rite now


Visas exklusivt på bio 20 och 23 juni 2024!

Konsertfilmen RITE HERE RITE NOW är inspelad under två utsålda Ghost-shower på Los Angeles stora arena Kia Forum. Ghosts första biofilm är så mycket mer än en vanlig konsertfilm; du får uppleva maffiga liveframträdanden som vävs ihop med de snygga filmerna från bandets hajpade webisode-serie.

Resultatet är en unik och närmast magisk bioupplevelse. Favoritlåtar från alla fem Ghost-album samt epn Mary On A Cross sammanvävs med några överraskningar för bandets legioner av fans.

Oavsett om du är en hängiven Ghost-lärjunge som vill återuppleva minnen av deras spektakulära livekonserter, eller om du är nyfiken och ännu oinvigd, kommer RITE HERE RITE NOW att ge dig ett storslaget men ändå intimt porträtt av det legendariska bandet Ghost.

Speltid 2:25.
MEDVERKANDE: GHOST, Maralyn Facey, Alan Ursillo, Ashley McBride, Kevin ”Jesus” Kaufmann
REGI: Alex Ross Perry, Tobias Forge
PRODUCENT: Kristen Mulderig, Rick Sales, Craig Butta, Jonas Åkerlund

Engelsk text!