Barnvagnsbio

Torsdag 29 november är ni välkomna tillbaka till Roxy i Kristianstad på barnvagnsbio. Det är en speciell visning där dina yngsta barn (under 1 år) kommer in utan biljett. Filmen kommer att visas med lägre ljud och det kommer även finnas skötbord för blöjbyten. Det blir som vanligt paus i filmen och personalen hjälper till att värma det som behöver värmas i mikro. Barnvagnarna kan ställas ute i restaurangen så långt de får plats.

Mat beställs 40 min innan filmen. Det går också bra att beställa så att maten kommer in till pausen istället för er som tycker det är tidigt att äta kl 11.

Torsdag 29/11 kl 11.00 börjar filmen A Star is born. Tid 2:15 + paus.

Oscarnominerade Bradley Cooper både regisserar och spelar huvudrollen i A STAR IS BORN, där vi får möta musikern Jack Maine som blir förälskad i den kämpande artisten Ally. Hon har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon en dag upptäcks av Jack som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner…