Corona-info

Roxy håller fortsatt öppet.

I Skåne gäller nu den reducerade publikgränsen om 8 personer. Vi kommer att hålla öppet fredag-söndag och ska komma ut med ett program som sträcker sig fram till jul. Vi kör vidare med Jukebox-bio för de som vill komma i ett slutet sällskap. Det kommer att vara onumrerade platser på alla visningar så länge denna väldigt låga publikgräns gäller. Om någon ut av er önskar byta ut en föreställning/film mot en annan under december är det möjligt, e-posta oss så ska vi se vad vi kan göra.

I salongen har vi säkrat upp ytterligare med plexiglas mellan varannan fåtölj, så att fåtöljparet som delar bord blir mer avskilt. Det finns också handsprit i hela salongen. Vi torkar handtag och ytor som ni kommer i kontakt med. Toaletterna städas som alltid och för er som vill vara ännu säkrare finns desinfektionsspray på toaletterna om ni vill gnugga extra.

Uppskjutna premiärer

Just nu har följande filmer, som hade planerat att visa, flyttat till ett senare datum:

Jukebox-bio

Vi kör vidare med Jukebox-bio om ni är ett biosuget gäng som vill se film på egen hand.
I det kommande programmet är det fullt möjligt att boka upp sig på en programsatt visning (om den inte har bokade platser) och byta ut filmen mot en annan, allt för att göra det så flexibelt som möjligt.