Välkommen till Live på bio! Direktsänd opera och teaterföreställningar på Roxy!

Boka ditt besök på biljett.roxy.bio.
Obs! Bokade biljetter skall vara uthämtade senast 7 dagar före visningen, annars släpps dem. Vi har öppet ons-söndag.
Välkommen!

Lediga platser till Kinky Boots!

Kristianstad Teaterförening visar Kinky Boots 1+2 juni kl 14.00 och 18.00.
Ring dem för mer information om biljetter mm, tel 044-12 58 20.

Information

Paketpris med mat
Till alla våra föreställningar ingår vår teatertallrik, fylld med välsmakande läckerbitar och en efterrätt med kaffe/the i pausen. E-posta oss om eventuell matallergi senast 2 dagar innan visningen, e-post: kulturduken@roxy.bio. Biljetter säljs endast i paket med mat.

Kontakta föreningen Kulturduken Roxy
Hemsida www.roxy.bio
Telefon 044-788 07 99 (de tider som Roxy har öppet)
E-post kulturduken@roxy.bio

Biljetter
Boka dina biljetter på www.roxy.bio. Du kan också ringa till Roxy de tider biografen har öppet, normalt onsdag–söndag mellan ca kl 14–22.00. De stunder vi har mycket att göra hinner vi inte svara i telefon.

Bokade biljetter hämtas ut senast 7 dagar innan föreställningen. Därefter släpps de automatiskt. Om du har bokat men vet att du inte kan gå så ber vi dig snällt att avboka så snart det går så någon annan kan få chansen att se föreställningen.

Biljetter till Eventbio, Direktsänd bio/Live på bio återköpes ej. Självklart hjälper vi dig gärna att sälja biljetterna när vi sålt slut på de ordinarie.

Bli medlem i Kulturduken Roxy
Som medlem får du först chans på biljetterna inför varje säsong! Medlemskap kostar 100 kr och gäller i ett säsongsår (vanligtvis augusti-juli).

Skriv till oss på kulturduken@roxy.bio, uppge namn, telefon, e-post och eventuell matallergi. Vi skickar sen ut information om hur du betalar.

Beroende på hur många medlemmar vi kommer upp i har vi en förmånlig överraskning på lut senare i höst.

Obs. Att bli medlem på biljettbokningssidan på www.roxy.bio är inte det samma som att vara medlem i Kulturduken Roxy.

Varför Kulturduken Roxy?
Kulturduken Roxy startades dels för att hålla isär den ordinarie filmvisningen på Roxy och de direktsända visningarna av Metropolitan. Men även för att få tillgång till hela Folkets Hus kulturella utbud till rimliga priser. Är du medlem i andra föreningar och är nyfiken på t ex konstfilmer, jazz-dokumentärer etc? Hör av dig till oss så kanske vi kan jobba tillsammans!