BTS Break the silence – the movie


”Break The Silence” är K-pop-gruppens fjärde film och kommer att dokumentera det senaste virvlande året, som omfattade deras första internationella arenaturné.

I konsertfilmen kommer du få resa med BTS under hela showen och utforska varje bandmedlem bakom scenen. Utanför scenen kommer fansen att se en annan sida av BTS när bandet börjar uppriktigt berätta personliga historier som de aldrig har delat med sig av tidigare.

Sedan det senaste evenemanget har BTS fortsatt sin globala expansion med nya albumet Map of the Soul 7. Albumet gick direkt in på förstaplatsen på topplistan i USA och många andra länder, inklusive Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Japan, Nya Zeeland, Spanien och Storbritannien; det toppar listorna på alla de fem största musikmarknaderna i världen och har hittills haft över 30 miljoner försäljningar över hela världen.

De två första singlarna från albumet har redan haft över 200 miljoner tittar på YouTube. Förra veckan slog de ett nytt rekord med sin nya singel DNA, som den mest kommenterade uppladdningen någonsin på YouTube, med 5 miljoner individuella kommentarer… Bandet interagerar med sin publik på ett helt oöverträffat sätt. Och det är publiken som genererar besökare på biograferna.