Chaos Walking


I en inte alltför avlägsen framtid stöter Todd Hewitt (Tom Holland) på den unga Viola (Daisy Ridley), en mystisk tjej som kraschlandat på hans planet, en plats där alla kvinnorna har försvunnit och männen drabbats av ”the noice” – en kraft som avslöjar alla deras tankar. På denna farliga plats hotas Violas liv – och när Todd lovar att beskydda henne, måste han ta fram sin inre kraft och avslöja planetens mörka hemligheter. Från regissören av The Bourne Identity och Edge of Tomorrow och baserad på den bästsäljande romanen The Knife of Never Letting Go av Patrick Ness. I rollerna ser vi Tom Holland, Daisy Ridley, Mads Mikkelsen, Demián Bichir, Cynthia Erivo, Nick Jonas, Kurt Sutter och David Oyelowo.

Genre: Äventyr, Science Fiction
Regi: Doug Liman
I rollerna: Tom Holland, Daisy Ridley, Mads Mikkelsen, Nick Jonas