Vitt skräp


I sökandet efter försoning med sitt förflutna hamnar Sami (Ola Rapace) i ett litet samhälle där han träffar Kim (Ida Engvoll). De båda möter den lokale gangstern Gubben (Donald Högberg) som driver ett till synes sofistikerat metamfetaminimperium tillsammans med sina två söner. Till en början är allt frid och fröjd men när droger börjar cirkulera på bygden utan Gubbens tillåtelse riktas uppmärksamheten mot nykomlingen Sami som inser att han är i fara. För att komma undan med livet i behåll måste han snabbt göra upp en plan.

Vitt skräp är en högintensiv retroaction som för tankarna till gangsterklassiker som Lock, Stock and Two Smoking Barrels och Pulp Fiction.

Genre: Crime, Thriller
Speltid: 1.36
Regi: Tobias Leo Nordquist
I rollerna: Ola Rapace, Ida Engvoll, Peter Viitanen, Erik Bolin, Donald Högberg, Dakota Trancher Williams, Jimmy Lindström, Peter Eriksson, Malin Arvidsson m.fl.