Kinky Boots


Obs! Föreställningen visas på Roxy tisdag 1/6 och onsdag 2/6 kl 14.00+18.00.
Biljetter bokas via Kristianstads teaterförening på tel 044-12 58 20.

Den uppmärksammade musikalsuccén från Londons West End – Kinky Boots. Nu kan vi äntligen visa den på biograf.

Charlie kämpar för att rädda familjens fabrik. Lola är en fantastisk underhållare med en spännande idé. Det omaka paret lär sig omfamna sina olikheter och skapa en serie robusta skor med stilettklack.

Succémusikal inspelad på Adelphi Theatre i hjärtat av Londons West End, med låtar av Grammy- och Tonyprisbelönta popikonen Cyndi Lauper, manus av legendariske Broadway-dramatiker Harvey Fierstein (La Cage Aux Folles), och regi och koreografi av Jerry Mitchell (Legally Blonde, Hairspray). Musikalen är baserad på filmen skriven av Geoff Deane och Tim Firth.

Denna varmhjärtade publikframgång är inspirerad av verkliga händelser. Det är historien om två personer utan något gemensamt – tror de. Charlie (Killian Donnelly) är en fabriksägare som kämpar för att rädda sitt familjeföretag, och Lola (Matt Henry) är en fantastisk underhållare med en väldigt spännande idé. Med lite medkänsla och mycket förståelse, lär sig detta omaka par att omfamna sina olikheter och skapa en serie robusta skor med stilettklack, som ingen tidigare sett. Men det mest sensationella är ändå deras vänskap.

Musikalen för biobesökaren från fabriksgolven i Northampton till glamorösa catwalks i Milano!

Visas endast med engelskt tal med engelsk text.