Hitman’s Wife’s Bodyguard


Världens mest udda och dödliga par – livvakten Michael Bryce (Ryan Reynolds) och lönnmördaren Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) – är tillbaka i ännu ett livsfarligt uppdrag. Fortfarande utan licens och under granskning tvingas Bryce hjälpa Darius ännu mer instabila hustru, den internationellt ökända svindlaren Sonia Kincaid (Salma Hayek). Trion hamnar hals över huvud i en global komplott och upptäcker snart att de är de enda som står mellan Europa och en hämndlysten och mäktig galning (Antonio Banderas). Morgan Freeman ansluter sig också till det roliga och dödliga kaoset. Ja, du får se…

Genre: Action, Komedi, Thriller
Från 15 år (11 år med vuxen)
Speltid: 1.40
Producerad i: USA
Regi: Patrick Hughes
I rollerna: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Morgan Freeman, Antonio Banderas