The Batman


En seriemördare försöker locka in Gothams brottsbekämpare i ett spel att slå ursinnigt mot orättvisorna där de uppstår. Men i Batmans mörka siluett finns en genomträngande blick som metodiskt förstör leken för den undre världen.

I The Batman återvänder vi till den ursprungliga legenden om playboy-miljonären med ett alterego som hämnare. Robert Pattinson, från ”Tenet” och ”Twilight”, spelar titelrollen som Bruce Wayne/Batman och Jeffrey Wright (”Hunger Games”) spelar kommissarie Gordon, Batmans inofficiella kontakt hos polisen.

I övriga roller ser vi en imponerande skara skådespelare såsom Zoë Kravitz, Colin Farrell, Paul Dano, Peter Sarsgaard, John Torturro och som familjen Waynes trogne tjänare Alfred ser vi Andy ”Gollum” Serkis.

Action, Crime, Drama
Från 15 år
Speltid: 2.56
Regi: Matt Reeves
I rollerna: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson, Andy Serkis, Colin Farrell