Bros


I höst presenterar Universal Pictures stolt den första romantiska komedin från en stor studio om två homosexuella män som kanske, möjligen, förmodligen, snubblar mot kärleken. Kanske. De är båda väldigt upptagna.

Från Billy Eichners grymma komiska sinne (Billy on the Street, 2019 års Lejonkungen, Difficult People, Impeachment: American Crime Story) och filmskaparna Nicholas Stoller (The Neighbours-filmerna, Forgetting Sarah Marshall) och Judd Apatow (The King of Staten Island, Trainwreck, The Big Sick), kommer Bros, en smart, swoony och innerlig komedi om att hitta sex, kärlek och romantik mitt i galenskapen.

Övrigt: Med Billy Eichner i huvudrollen, den första öppet homosexuella mannen som skrev och spelade huvudrollen i sin egen stora studiofilm, regisseras Bros av Nicholas Stoller från hans manus med Eichner. Filmen är producerad av Judd Apatow, Stoller och Joshua Church (medproducent Trainwreck, Step Brothers). Filmen är exekutivt producerad av Eichner.

Regi: Nicholas Stoller
I rollerna: Billy Eichner, Luke Macfarlane, Ts Madison, Monica Raymund, Guillermo Díaz, Guy Branum, Amanda Bearse m fl.