Bones and all


”Bones and All” är en film om kärlek regisserad av Luca Guadagnino (”Call Me by Your Name”), som för filmen vann det prestigefyllda priset Silverlejonet för bästa regi på Venedigs Filmfestival tidigare i år.

Maren (Taylor Russell), en ung tjej som lever i samhällets utkant, möter den laglöse dagdrivaren Lee (Timothée Chalamet) och tillsammans ger de sig ut på en lång roadtrip genom 80-talets USA. Trots deras starka gemenskap och hårda ansträngningar leder alla vägar tillbaka till deras skrämmande förflutna, vilket slutligen avgör om deras kärlek kan överleva deras säregna livsstil.

I filmen ser vi Taylor Russell (”Waves,” ”The Heart Still Hums,”), som för rollen vann priset för Bästa unga skådespelare på årets upplaga av Venedigs Filmfestival, Timothe´e Chalamet (Oscarnominerad för ”Call Me by Your Name,” ”Dune”), Michael Stuhlbarg (”Call Me by Your Name,” ”The Shape of Water”), Andre´ Holland (”Passing,” ”Moonlight”), Chloe¨ Sevigny (”We Are Who We Are,” ”American Horror Story”), David Gordon Green (”Halloween Ends,” ”The Unbearable Weight of Massive Talent”), Jessica Harper (”Suspiria,” ”Minority Report”), Jake Horowitz (”Adam Bloom,” ”The Vast of Night”) och and Mark Rylance (Oscarbelönad för ”Bridge of Spies,” ”Wolf Hall”).

Manuset är skrivet av David Kajganich (”Suspiria,” ”A Bigger Splash”), baserad på en roman av Camille DeAngelis. Filmen är producerad av Luca Guadagnino, Theresa Park, Marco Morabito, David Kajganich, Francesco Melzi d’Eril, Lorenzo Mieli, Gabriele Moratti, Peter Spears och Timothe´e Chalamet.

Genre: Drama, Romantik, Skräck
Från 15 år
Speltid: 2:10
Regi: Luca Guadagnino
I rollerna: Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Mark Rylance, Chloë Sevigny, Taylor Russell