Prey for the Devil


Syster Ann (Jacqueline Byers) tror att hon svarar på ett kall att bli den första kvinnliga exorcisten…men vem, eller vad, har kallat henne? Som svar på de ökande fallen av demonisk besatthet söker Ann sig till en skola för exorcism som öppnats av den katolska kyrkan. Hittills har skolorna endast tränat präster i exorcism, men en professor (Colin Salmon) känner igen syster Anns gåvor och är villig att utbilda henne. Tillsammans med sin studentkollega fader Dante (Christian Navarro) kämpar hon för en ung flickas själ, som syster Ann tror är besatt av samma demon som plågade hennes mor för många år sen. Ann är fast besluten att utrota det onda, men inser snart att djävulen har fått henne dit han vill.

Genre: Skräck, Thriller
Speltid: 1:33
Regi: Daniel Stamm
I rollerna: Virginia Madsen, Jacqueline Byers, Nicholas Ralph, Colin Salmon, Ben Cross