André Rieu: Happy days are here again!


Väntan är över! Efter två långa år gör valsens kung André Rieu en ny sommarkonsert från sin hemstad Maastricht. Detta är sista chansen att se denna konsert på bio!

Konserten blir en glädjefull och fängslande upplevelse på det gamla fina Vrijthof-torget i Nederländernas äldsta stad. Populära klassiker, musikal-låtar och upplyftande valser tillsammans med den fantastiska Johann Strauss Orchestra och utvalda gäster. André bjuder på en inspirerande och romantisk festkonsert på Roxy!

Det sägs att väntan och saknad förstärker det ljuvliga i återföreningen och Andrés första sommarkonsert på mer än två år är inget undantag. Det blir helt enkelt en magisk upplevelse för alla.

Vi är stolta över att bjuda in Dig och Dina nära och kära till Andrés vackra hemstad Maastricht för en glädjefylld konsert. Låt oss sjunga, dansa, gråta av glädje och skratta tillsammans eftersom… Happy days are here again!

Visas söndag 13/11 kl 15.20.
Biljettpris 140 kr. Mat beställer du som till en vanlig bioföreställning. Det är möjligt att beställa mat till pausen som är ca kl 1630. Säg till i baren innan föreställningen börjar.