Renfield


Ondskan lever inte för evigt, utan att få lite hjälp.

I den här moderna monsterhistorien om Draculas lojala tjänare, har Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X Men-franchisen) huvudrollen som Renfield, den plågade medhjälparen till historiens mest narcissistiska chef, Dracula (Oscar®vinnaren Nicolas Cage). Renfield är tvungen att skaffa fram offer till sin mästare och uppfylla alla hans önskningar, hur förnedrande det än kan vara. Men nu, efter århundraden av slaveri, är Renfield redo att ta reda på om det kan finnas ett liv utanför Mörkrets furstes skugga. Om han bara kan lista ut hur han ska kunna avsluta sitt medberoende.

Renfield är regisserad av Chris McKay (The Tomorrow War, The LEGO Batman Movie) från ett manus av Ryan Ridley (Ghosted-serien, Rick & Morty-serien) och är baserad på en originalidé av Robert Kirkman, skaparen av The Walking Dead och Invincible.

Regi: Chris McKay
I rollerna: Nicholas Cage, Nicholas Hoult, Awkwafina m fl.