The Flash


”The Flash” är regisserad av Andy Muschietti (”DET”-filmerna, ”Mama”) och Ezra Miller spelar Barry Allen i DCs första långfilm om superhjälten The Flash.
Barry använder sina superkrafter och reser tillbaka i tiden för att ändra sitt förflutna. Men när han försöker rädda sin familj påverkar han framtiden, Barry fastnar i en ny verklighet där General Zod har återkommit och hotar med förintelse. Nu finns det ingen superhjälte som kan hjälpa honom, hans enda chans är om han lyckas lirka en väldigt annorlunda Batman ur sin pension och rädda en fängslad Kryptonian. För att rädda världen han är i och för att kunna återvända till sin framtid måste han springa för livet. Om han gör den ultimata uppoffringen, kommer han kunna återställa universum?

Regi: Andy Muschietti
I rollerna: Ezra Miller, Michael Keaton, Ben Affleck, Michael Shannon, Kiersey Clemons, Sasha Calle, Ron Livingston