What’s love got to do with it?


Hur hittar du kärlek som håller i dagens värld? För dokumentärfilmaren Zoe (Lily James) har svepa till höger för att hitta den rätte bara lett till dåliga dejter och roliga anekdoter, mycket till hennes krävande mamma Caths (Emma Thompson) bestörtning. För hennes barndomsvän och granne Kazim (Shazad Latif) är svaret att göra som sina föräldrar och välja ett arrangerat äktenskap med en smart och vacker kvinna från Pakistan. När Zoe filmar Kazims hoppfulla resa från London till Lahore för att gifta sig med en främling, utvald av hans föräldrar, börjar hon undra om hon kanske har något att lära av ett annat sätt att hitta kärleken.

Romantisk komedi
Barntillåten
Speltid: 1h 48m
Regi: Shekhar Kapur
I rollerna: Lily James, Emma Thompson, Oliver Chris, Shazad Latif, Ben Ashenden, Shabana Azmi, Nosheen Phoenix