Harold Frys oväntade vandring


Harold och Maureens stillsamma tillvaro präglas av händelser i det förflutna som de aldrig har kunnat prata om. En dag får Harold ett brev från en gammal kollega som ligger på hospis åttio mil därifrån. På väg till brevlådan med ett svar får han ingivelsen att i stället besöka henne och ger sig av direkt till fots utan vettiga kläder eller mobiltelefon. När Maureen inser vad han har gjort, blir hon både orolig och arg. Under sin vandring genom England möter Harold många människor och får oväntade följare och nya insikter. Han förstår att det han egentligen försöker nå är försoning med sig själv, Maureen och deras förflutna. Kan Harolds nya livssyn få honom och Maureen att hitta tillbaka till varandra?

Speltid: 1.48
Drama

Regi: Hettie Macdonald
Med bl a: Jim Broadbent, Penelope Wilton, Linda Bassett, Earl Cave m fl.