Carolafesten – 40 år sedan främling


1983 stod en 16-årig Carola på Melodifestivalens scen och framförde Främling live för första gången. Resten är historia och 40 år senare firade hon en fantastisk karriär med en utsåld konsert på Avicci Arena i Stockholm. Nu kan vi erbjuda samma konsert på bio med premiär den 25 november på Roxy!

Föreställningen säljs som vanlig biofilm, dvs du bokar mat 40 minuter före föreställningens start.

I december 2022 släpptes nyheten om Carolafesten på Avicii Arena och konsertbiljetterna sålde slut på mindre än 48 timmar. För de som lyckades säkra sina platser blev det en oförglömlig kväll där Carola framförde sina största pophits och förvandlade arenan till en hejdundrande glittrande fest omgiven av kärlek, fyrverkerier och ballonger.

Med sitt fenomenala sjumannaband och gästartister som Benjamin Ingrosso, Lasse Holm och Andreas Johnson, blev det en festkväll som Carola och alla hennes fans sent kommer att glömma.

Speltid: 2:34 inkl. en paus
INSPELAD PÅ AVICCI ARENA I MAJ 2023
REGI Carola Häggkvist/Åsa Engman
MUSIKALISKT INNEHÅLL: Carola Häggkvist/Emanuel Norrby
MEDVERKANDE: Carola, Benjamin Ingrosso, Lasse Holm och Andreas Johnson m.fl.