Barnvagnsbio

Torsdag 24 januari är ni välkomna tillbaka till Roxy i Kristianstad på barnvagnsbio. Det är en speciell visning där dina yngsta barn (under 1 år) kommer in utan biljett. Filmen kommer att visas med lägre ljud och det kommer även finnas skötbord för blöjbyten. Det blir som vanligt paus i filmen och personalen hjälper till att värma det som behöver värmas i mikro. Barnvagnarna kan ställas ute i restaurangen så långt de får plats.

Mat beställs 40 min innan filmen. Det går också bra att beställa så att maten kommer in till pausen istället för er som tycker det är tidigt att äta kl 11.

Torsdag 24/11 kl 11.00 börjar filmen Bohemian Rhapsody. Tid 2:15 + paus.

BOHEMIAN RHAPSODY är en hyllning till Queen, deras musik och enastående sångare Freddie Mercury, som trotsade stereotyperna, rev upp konventionerna och blev en av världens mest älskade underhållare. Filmen följer bandets explosionsartade uppgång genom deras ikoniska låtar och revolutionerande sound, när bandet nästan splittras på grund av Mercuys urspårade livsstil och den triumfartade återföreningen under Live Aid då Mercury leder bandet i ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien, samtidigt som han kämpar mot en livshotande sjukdom. Under tiden cementerar de arvet från ett band som fortsätter att inspirera outsiders, drömmare och musikälskare än idag.