Välkommen till Live på bio! Direktsänd opera och teaterföreställningar på Roxy!post image
post image

Information

Paketpris med mat
Till våra teater/konsertfilmer ovan ingår vår teatertallrik, fylld med välsmakande läckerbitar och en efterrätt med kaffe/the i pausen. E-posta oss om eventuell matallergi senast 2 dagar innan visningen, e-post: baren@roxy.bio. Biljetter säljs endast i paket med mat.

Biljetter

Boka dina biljetter på www.roxy.bio. Du kan också ringa till Roxy de tider biografen har öppet. De stunder vi har mycket att göra hinner vi inte svara i telefon.

Bokade biljetter till teaterföreställningar hämtas ut senast 5 dagar innan föreställningen. Därefter släpps de automatiskt. Om du har bokat men vet att du inte kan gå så ber vi dig snällt att avboka så snart det går så någon annan kan få chansen att se föreställningen. Till Nyårskonserten gäller endast förköp direkt på biografen.

Biljetter till Eventbio, Direktsänd bio/Live på bio återköpes ej. Självklart hjälper vi dig gärna att sälja biljetterna när vi sålt slut på de ordinarie.

Kontakta föreningen Kulturduken Roxy

Hemsida www.roxy.bio
Telefon 044-788 07 99 (de tider som Roxy har öppet)
E-post kulturduken@roxy.bio

Bli medlem i Kulturduken Roxy

Just nu ligger vår kulturförening nere (Kulturduken Roxy). Vi letar efter en ny styrelse som kan ta hand om det administrativa.

Skriv till kulturduken@roxy.bio, så ska vi försöka hålla er uppdaterade och försöka få ihop en styrelse.

Obs. Att bli medlem på biljettbokningssidan på www.roxy.bio är inte det samma som att vara medlem i Kulturduken Roxy.

Varför Kulturduken Roxy?

Kulturduken Roxy startades dels för att hålla isär den ordinarie filmvisningen på Roxy och de direktsända visningarna av Metropolitan. Men även för att få tillgång till hela Folkets Hus kulturella utbud till rimliga priser. Är du medlem i andra föreningar och är nyfiken på t ex konstfilmer, jazz-dokumentärer etc? Hör av dig till oss så kanske vi kan jobba tillsammans!